Sweatshirt hoodie met klein logo Puma ESS TR

Sweatshirt hoodie met klein logo Puma ESS TR

Beginnend op: € 55,46

€ 47,24

-15%
Laat je sportieve stijl zien met de Puma ESS TR hoodie, met het iconische logo van het merk. Comfort en elegantie in één.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 47,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt hoodie met klein logo Puma ESS TR

Het sweatshirt met capuchon en klein logo Puma ESS TR is het ideale kledingstuk voor een sportieve en trendy look. Ontworpen door het beroemde merk Puma, combineert dit sweatshirt comfort en stijl om je bij al je activiteiten te vergezellen.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als slijtvast, zodat het warm en comfortabel aanvoelt zodra je het aantrekt. De smalle pasvorm en capuchon zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl het kleine Puma logo op de borst voor een moderne, ingetogen touch zorgt.

Dit veelzijdige sweatshirt kan zowel voor trainingen als casual uitjes worden gedragen. Dankzij het strakke ontwerp en de neutrale kleuren kun je het makkelijk combineren met al je outfits. Of je nu sport of gewoon ontspant, dit sweatshirt houdt je comfortabel.

Deze hoodie met klein logo Puma ESS TR is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzame materialen en is dus vriendelijk voor het milieu en je huid. Je kunt dit sweatshirt dus met een gerust hart dragen, wetende dat je iets goeds doet voor de planeet.

Mis dit sweatshirt met capuchon en klein logo Puma ESS TR niet, een onmisbare garderobe voor een sportieve, trendy stijl. Of het nu voor een casual look is of voor je sportsessies, dit sweatshirt zal je perfecte bondgenoot zijn om op te vallen in stijl. Dus voeg het nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 586692-07
Kleur donkergrijs gevlekt
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte