Jogging Sergio Tacchini Donet

Jogging Sergio Tacchini Donet

Beginnend op: € 55,45

€ 31,13

-44%
Train in stijl met jogging Sergio Tacchini Donet, een must-have van het gerenommeerde Italiaanse merk Sergio Tacchini.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 31,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Sergio Tacchini Donet

De jogging Sergio Tacchini Donet is een must-have van het wereldberoemde Italiaanse merk Sergio Tacchini. De jogging is ontworpen voor de moderne, stijlvolle sporter en is de perfecte mix van comfort, stijl en prestaties.

Deze jogging is gemaakt van materialen van topkwaliteit en is zowel zacht als slijtvast om je tijdens je training comfortabel te houden. De slanke pasvorm en elastische manchetten zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de elastische tailleband met trekkoord je in staat stelt de maat naar wens aan te passen.

Het slanke, stijlvolle ontwerp van deze jogging Sergio Tacchini Donet maakt het de perfecte keuze voor al je sportieve activiteiten, of het nu gaat om een vroege ochtendsessie op jogging of een workout in de sportschool. Bovendien voegt het iconische Sergio Tacchini logo op de linkerpijp een extra vleugje stijl toe aan dit sportkledingstuk.

Als gerenommeerd sportmerk sluit Sergio Tacchini geen compromissen als het gaat om de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. De jogging Sergio Tacchini Donet is daarop geen uitzondering, gemaakt om lang mee te gaan en je door je meest intensieve fysieke activiteiten heen te helpen.

Dus als je op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en hoogwaardige jogging, kijk dan niet verder dan jogging Sergio Tacchini Donet. Bestel hem nu en voeg een vleugje klasse toe aan je sportgarderobe.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38361-172
Kleur blk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1