Sweatshirt Sergio Tacchini Ciao

Sweatshirt Sergio Tacchini Ciao

Beginnend op: € 50,41

€ 31,13

-38%
Het Sergio Tacchini Ciao sweatshirt is een must-have voor wie van mode en comfort houdt. Gemaakt door het Italiaanse merk Sergio.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 31,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Sergio Tacchini Ciao

Dit Sergio Tacchini Ciao sweatshirt is een must-have voor tous mode- en comfortliefhebbers. Dit sweatshirt is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en combineert stijl en kwaliteit tot in de perfectie. Met zijn elegante, moderne ontwerp is het gemakkelijk te dragen voor elke gelegenheid.

Het iconische Sergio Tacchini logo is groot afgedrukt op de voorkant van het sweatshirt en voegt een vleugje verfijning toe aan het ensemble. De zachte, comfortabele stof voelt heerlijk aan op je huid, waardoor het een perfecte keuze is voor casual dagen of sportsessies.

Het Sergio Tacchini Ciao sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen voor uitzonderlijke duurzaamheid. Je kunt het dus keer op keer dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het zijn vorm of kleur verliest. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktisch kledingstuk is voor drukbezette mensen.

Je zult ook de moderne, slanke pasvorm van dit sweatshirt waarderen, waardoor je figuur beter uitkomt. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor tous alle lichaamsvormen en -stijlen. Met zijn heldere kleur en nette afwerking voegt het een vleugje kleur en stijl toe aan je garderobe.

Of je nu een fan bent van de stijl streetwear of van het merk Sergio Tacchini, dit Ciao sweatshirt zal een essentiële toevoeging zijn aan je kledingcollectie. Het kan los gedragen worden met een jeans voor een casual look look, of gecombineerd met een sportbroek voor een meer sportieve stijl.

Mis de kans niet om dit sweatshirt Sergio Tacchini Ciao te bemachtigen, een must-have voor modeliefhebbers van tous. Bestel hem nu en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38027-912
Kleur grijs/nvy
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1