Damesjurk Sergio Tacchini Abstract

Damesjurk Sergio Tacchini Abstract

Beginnend op: € 85,70

€ 51,50

-40%
Onthul je vrouwelijkheid met de damesjurk Sergio Tacchini Abstract - een elegant, artistiek kledingstuk van het beroemde Italiaanse merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,70

€ 51,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Sergio Tacchini Abstract

De damesjurk Sergio Tacchini Abstract is een uniek kledingstuk dat vrouwelijkheid en elegantie belichaamt. Met zijn artistieke ontwerp en levendige kleuren is elle perfect voor elke vrouw die zich wil onderscheiden en een stijlstatement wil maken.

Het merk Sergio Tacchini staat bekend om zijn Italiaanse vakmanschap en aandacht voor detail, en deze jurk is daarop geen uitzondering. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als comfortabel om te dragen, terwijl het licht en luchtig blijft.

Het abstracte patroon van de jurk is een waar meesterwerk, waarbij geometrische vormen en felle kleuren worden gemengd om een unieke en moderne look te creëren. Of je hem nu draagt voor een speciaal avondje uit of voor een casual dag, met deze jurk voel je je zelfverzekerd en stijlvol.

Als vrouwenkledingstuk is deze jurk speciaal ontworpen om vrouwelijke rondingen te benadrukken en het figuur te accentueren. Met zijn slanke pasvorm en elegante lengte is elle flatterend voor elk lichaamstype.

Of je nu een fashionista bent of gewoon op zoek naar een jurk waarin je je mooi en comfortabel voelt, de Sergio Tacchini Abstract damesjurk is de perfecte keuze. Voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe en laat je verleiden door zijn tijdloze charme en uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37926-278
Kleur blauw/wit
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1