Damesjurk Sergio Tacchini Eva 2

Damesjurk Sergio Tacchini Eva 2

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Dompel jezelf onder in tijdloze elegantie met de Sergio Tacchini Eva 2 damesjurk, ontworpen door het beroemde Italiaanse merk. Ontdek hem nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Sergio Tacchini Eva 2

De jurk Sergio Tacchini Eva 2 belichaamt de tijdloze elegantie en stijl van het Italiaanse merk Sergio Tacchini. Deze jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen elegant, maar ook comfortabel om te dragen. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een speciale avond of een casual dagje uit, de Eva 2 jurk is een perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Met zijn vrouwelijke snit en flatterende silhouet zal deze jurk je figuur verbeteren en je er chique en verfijnd uit laten zien. Het strakke ontwerp en de subtiele details maken het een veelzijdig stuk dat op verschillende manieren gedragen kan worden. Combineer hem met hakken voor een geklede avond of met sportschoenen voor een meer casual look.

Het merk Sergio Tacchini staat bekend om zijn verfijnde Italiaanse stijl en deze jurk is daarop geen uitzondering. Het iconische logo van het merk is discreet geborduurd op de borst en voegt een vleugje verfijning toe aan dit tijdloze stuk. De hoogwaardige afwerking en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze jurk jarenlang in perfecte staat zal blijven.

De jurk Eva 2 is ook ontworpen om comfortabel te dragen. De zachte stof léger omhelst je rondingen zonder te strak te zitten, zodat je je gemakkelijk kunt bewegen en er toch stijlvol uitziet. De licht uitlopende halslijn en korte mouwen voegen een vleugje vrouwelijkheid toe aan je look.

Of je nu op zoek bent naar een jurk voor een speciale gelegenheid of gewoon om een kwaliteitsstuk aan je garderobe toe te voegen, de Sergio Tacchini Eva 2 damesjurk is een perfecte keuze. Het tijdloze ontwerp en de onberispelijke kwaliteit maken het een verstandige investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bestel nu en ontdek zelf waarom Sergio Tacchini een symbool van stijl en elegantie is op Italie en over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37613-002
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1