Polo Sergio Tacchini

Polo Sergio Tacchini

Beginnend op: € 45,36

€ 28,22

-38%
De Sergio Tacchini polo, symbool van mode en sport, is een must voor tous. Ontdek het legendarische merk Sergio Tacchini.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini

De Sergio Tacchini polo is een must-have voor tous mode- en sportfans. Met de bekende merknaam Sergio Tacchini belichaamt dit poloshirt de perfecte mix van elegantie en functionaliteit.

Het poloshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort tijdens fysieke inspanningen. De zachte, ademende stof houdt je droog en comfortabel, zelfs op de warmste dagen.

De slanke pasvorm van dit poloshirt laat je figuur beter uitkomen en geeft je veel bewegingsvrijheid bij al je sportieve activiteiten. Of je nu golft of tennist, of gewoon op zoek bent naar een casual outfit, deze polo van Sergio Tacchini zal je bondgenoot zijn.

Het elegante, tijdloze ontwerp van dit poloshirt maakt het ook een must-have voor alle gelegenheden. Of je hem nu draagt met een chinobroek voor casual chic of met een korte broek voor een sportievere look look, je zult altijd stijlvol en modieus voor de dag komen.

Met Sergio Tacchini geborduurd op de borst is deze polo een echt symbool van kwaliteit en stijl. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en behoudt het zijn vorm en kleuren was na was.

Mis de kans niet om dit poloshirt Sergio Tacchini te bemachtigen, een must-have voor tous mannen die geven om hun uiterlijk en comfort. Wacht niet langer en voeg het nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37387-002
Kleur nvy
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1