Track suit jas Sergio Tacchini Orion

Track suit jas Sergio Tacchini Orion

Beginnend op: € 80,66

€ 48,57

-40%
Geef je sportieve stijl een boost met het Sergio Tacchini Orion trainingsjack, een must-have van het Italiaanse merk. Bekijk hem nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 48,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Track suit jas Sergio Tacchini Orion

Het Sergio Tacchini Orion trainingsjack is een must-have voor tous sport- en stijlliefhebbers. Dit jack van het gerenommeerde Italiaanse merk Sergio Tacchini combineert prestaties perfect met een elegant ontwerp.

Het Sergio Tacchini Orion trainingsjack is ontworpen om je te vergezellen bij al je sportieve activiteiten en biedt optimaal comfort dankzij de lichtgewicht, ademende stof. Elle houdt je droog en warm, of je nu hard traint of gewoon ontspant.

Met zijn moderne, gestroomlijnde ontwerp is dit trainingsjack ook perfect voor een trendy, urban look. Elle past gemakkelijk bij al je outfits en geeft je een onovertroffen stijl.

Met een ritssluiting over de hele lengte is elle gemakkelijk aan te trekken en aan te passen aan je behoeften. De zijzakken met rits houden je essentials veilig en binnen handbereik.

Het merk Sergio Tacchini, bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, voegt een vleugje eersteklas kwaliteit toe aan dit trainingsjack. Het iconische logo van het merk is geborduurd op de borst en voegt een vleugje prestige toe aan dit toch al topklasse kledingstuk.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels en stijlvols, het Sergio Tacchini Orion trainingsjack is een voor de hand liggende keuze. Dus wacht niet langer, koop nu de jouwe en sluit je aan bij de community van Sergio Tacchini fans!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36969-166
Kleur blk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1