Korte Sergio Tacchini Line Pro

Korte Sergio Tacchini Line Pro

Beginnend op: € 35,28

€ 22,41

-36%
De Sergio Tacchini Line Pro shorts, ontworpen voor jonge atleten door het beroemde Italiaanse merk, zijn een must-have keuze voor junioren.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,28

€ 22,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Sergio Tacchini Line Pro

De Sergio Tacchini Line Pro kindershorts zijn de perfecte keuze voor beginnende jonge atleten. Deze shorts zijn ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en combineren stijl en prestaties om kinderen te begeleiden bij al hun sportactiviteiten.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimaal comfort terwijl transpiratie wordt afgevoerd. Kinderen kunnen dus droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Het stijlvolle, moderne ontwerp van deze shorts maakt ze een must-have in de garderobe van elk kind met een passie voor sport. Met het iconische Sergio Tacchini logo en de felle kleuren voegt deze short stijl en dynamiek toe aan elke outfit.

Met een slanke pasvorm en elastische tailleband bieden de shorts veel bewegingsvrijheid, zodat kinderen met gemak over het veld kunnen bewegen. Ze zijn perfect voor alle sportactiviteiten, waaronder voetbal, tennis en basketbalball.

Verkrijgbaar in maat junior, de Sergio Tacchini Line Pro kindershorts zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden tous en zorgen ervoor dat ze zich echte kampioenen voelen op het veld. Laat je kind deze shorts van topkwaliteit niet missen, zodat ze elke wedstrijd het beste van zichzelf kunnen geven op lui-même.

Voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan de garderobe van je kind met de Sergio Tacchini Line Pro kindershorts. Met zijn onmiskenbare kwaliteit en trendy ontwerp is het een veilige keuze voor jonge atleten in de dop. Bestel ze nu en laat je kind schitteren op het veld met Sergio Tacchini.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36852-002
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1