Tennisgreep Head Dual Absorbing

Tennisgreep Head Dual Absorbing

€ 66,55

€ 18,73

-72%
Ontdek de Tennis Grip Head Dual Absorbing voor optimale grip en betere prestaties.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Tennisgreep Head Dual Absorbing

De Head Dual Absorbing tennisgrip is de ideale keuze voor tennissers die op zoek zijn naar een optimale grip. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Head, is deze grip speciaal ontworpen voor tennissers die het allerbeste van hun materiaal eisen.

Dankzij de Dual Absorbing technologie biedt deze grip een ongeëvenaard niveau van comfort en controle. Hij absorbeert transpiratie effectief en biedt een stevige grip, zelfs in de natste omstandigheden. Je kunt dus je beste beentje voor blijven zetten op court zonder je zorgen te maken over je grip.

De Head Dual Absorbing tennisgrip is ook extreem slijtvast, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam is. Je kunt er urenlang mee trainen en wedstrijden spelen zonder dat hij zijn eigenschappen verliest. Bovendien vormt het ergonomische ontwerp zich perfect naar de vorm van je hand, voor een natuurlijk, comfortabel gevoel.

Deze grip is geschikt voor spelers van alle niveaus en speelstijlen. Of je nu een agressieve speler bent die op zoek is naar maximale grip of een verdedigende speler die op zoek is naar controle, de Head Dual Absorbing tennisgrip voldoet aan al je wensen.

Wacht dus niet langer en verbeter je spel met de Head Dual Absorbing tennisgrip. Bestel hem nu en voel het verschil op court. Laat je grip je niet tegenhouden, kies voor het beste met de Head Dual Absorbing tennisgrip.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 285034-MX
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1