Korte Gant Reg Shield

Korte Gant Reg Shield
Beginnend op: € 90,75
Ontdek de Gant Reg Shield shorts, een stijlvolle en comfortabele zomer essential van het beroemde merk Gant.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Gant Reg Shield

De Gant Reg Shield shorts zijn onmisbaar in de zomer en combineren stijl en comfort. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Gant en zijn een echte must-have voor alle gelegenheden.

Deze shorts zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn zowel lichtgewicht als slijtvast, waardoor ze de ideale keuze zijn voor warme zomerdagen. De ademende stof houdt je de hele dag koel en comfortabel.

Het klassieke ontwerp van deze shorts maakt ze tot een veelzijdige keuze die je met elke top kunt dragen. Of je nu op vakantie bent op het strand of in de stad, deze shorts geven je een casual en stijlvolle look.

De snit van de Gant Reg Shield shorts is ook erg flatterend, met een getailleerde pasvorm en een perfecte lengte boven de knie. Ze verbeteren je figuur en geven je veel bewegingsvrijheid.

De shorts hebben ook veel praktische details zoals zij- en achterzakken en een rits- en knoopsluiting voor een optimale pasvorm. Ze zijn ook voorzien van een discreet Gant logo, wat een vleugje verfijning toevoegt aan dit alledaagse kledingstuk.

Verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren, is het gemakkelijk om de Gant Reg Shield short te vinden die bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale of fellere kleuren, deze shorts zullen zeker een vast onderdeel worden van je zomergarderobe.

Kortom, de Gant Reg Shield Short is een kledingstuk van topkwaliteit dat stijl en functionaliteit combineert. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en geniet van absoluut comfort terwijl je stijlvol en modieus blijft.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 2009027-239
Kleur zijdeachtig beige
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene