Junior Sweatshirt Joma Elite X

Junior Sweatshirt Joma Elite X

Beginnend op: € 65,52

€ 49,57

-24%
Geniet van comfortabel hardlopen bij koel weer met ons sweatshirt voor kinderen Joma Elite X: warme, ademende fleecevoering, elastisch en naadloos.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,52

€ 49,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Junior Sweatshirt Joma Elite X

Sweater met halve rits voor mannen. Het is gemaakt van een stevige stof, maar houdt je warm tijdens hardlooprondjes in koud weer.

Sweater met halve rits voor heren. Specifiek model van running. Dit sweatshirt is zo ontworpen dat je comfortabel kunt hardlopen zonder het koud te hebben bij koud weer. Dankzij de ademende, stretchstof kun je hardlopen zonder je zorgen te maken over vocht en met een uitstekende bewegingsvrijheid.

Het sweatshirt heeft een halve rits met ritstrekker, beschermd door een klein stukje stof, een opstaande kraag om het gebied tegen de kou te beschermen en naadbeschermers aan de binnenkant om schuren in dit gebied te voorkomen. Elastische manchetten en een speciale duimopening zorgen voor een comfortabelere pasvorm en een betere isolatie tegen de kou. De jas heeft ook kleine zijsplitten voor maximale bewegingsvrijheid. Dit maakt de pas breder zodat de loper steeds verder kan gaan.

Naadloos ontwerp aan de zijkanten en schouders.

Het is gemaakt van zachte, warme en rekbare fleecestof, die je een extra dosis bescherming biedt als de temperaturen dalen. Bovendien is deze stof ademend, dus je hoeft niet bang te zijn dat je gaat zweten en je blijft droog tijdens het hardlopen.

Het heeft een innovatief ontwerp met contrasterende kleuren op de schouders om het kledingstuk een stijlvolle look te geven. Het heeft ook een gesublimeerd meerkleurig ontwerp op de borst, dat een modern tintje toevoegt en een ongeëvenaard optisch effect creëert.

Gezeefdrukt Joma logo.

  • Ritssluiting op borst
  • Duimgat
  • Elastische manchetten
  • Elastische stof met fleecevoering
  • Contrast gekleurde strepen
  • Bewegingsvrijheid

  • 90% polyester, 10% elastaan

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103100.047
Kleur koraal Fluor/royal
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior