Jersey Joma Torneo

Jersey Joma Torneo

Beginnend op: € 28,74

€ 27,58

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 28,74

€ 27,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Joma Torneo

T-shirt met korte mouwen voor mannen en jongens. Dit technische t-shirt voor tennis en padel is ontworpen om atleten te helpen alles te geven op court. Comfort en technologie in één kledingstuk. De voordelen zijn lichtheid, ademend vermogen en bewegingsvrijheid.

Dit T-shirt heeft een elastische ronde hals in de basisstof. Kleine splitjes bij de zoom optimaliseren de bewegingsvrijheid. Deze details vergroten de paslengte, waardoor je makkelijker bij elke bal kunt. Alles is ontworpen voor een comfortabele wedstrijd.

Gemaakt van lichtgewicht, ademend mesh. Microscopische perforaties door het hele kledingstuk voeren zweet af en houden het lichaam van de tennisser koel en droog. Het is niet alleen ademend, maar ook elastisch mesh dat bijdraagt aan de flexibiliteit. Niets staat een competitief, dynamisch spel in de weg.

Net als elk standaard technisch T-shirt heeft de technologie een eenvoudig monochroom ontwerp. Het is gemakkelijk te combineren met technische shorts.

Het Joma rubberen logo is in de naadloze stof verwerkt. Het doel is om de stof licht te houden, onaangename wrijving tegen de huid te voorkomen en het comfortgevoel te verhogen. Op Joma hebben we deze technologie overgebracht van schoeisel naar textiel en aangepast aan de behoeften van elk product.

Kenmerken

  • Lichtgewicht, elastische stof
  • Bedrukt logo
  • Bewegingsvrijheid
  • 91% Polyester, 9% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 102604.574
Kleur morado
Kleur Paars
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene