Korte Joma Open III

Korte Joma Open III

Beginnend op: € 23,49

€ 22,48

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,49

€ 22,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Joma Open III

Tennis- en padelshorts voor heren en jongens, ook geschikt voorautres racketsporten. Trainings- en wedstrijdmodel. Deze shorts zijn lichtgewicht, comfortabel en ademend en houden je lichaam koel. Ze geven je alles wat je nodig hebt voor competitief spel.

De shorts hebben een verstelbare elastische tailleband met een intern plat trekkoord voor een perfecte pasvorm. De grote zijzakken zijn groot genoeg voor 2 of 3 ballen. Hierdoor kan de speler heel snel serves aan elkaar koppelen en een nieuwe rally beginnen. Alles is ontworpen om je te helpen op je best te spelen. Bovendien heeft het kleine sleuven aan de onderkant voor meer bewegingsvrijheid.

Het is gemaakt van lichtgewicht, ademend en comfortabel materiaal dat transpiratievocht afvoert voor maximaal comfort. Hiermee kun je je vrij bewegen van de ene kant van court naar de andere kant.

Het minimalistische, basic ontwerp heeft een contrastkleurige bies aan de zijkant. Deze shorts zijn gemakkelijk te combineren met een technisch T-shirt voor een complete tennis- of padeloutfit.

Geborduurd Joma logo.

Kenmerken

  • Elastisch trekkoord in de taille
  • Balzak
  • Lichtgewicht stof
  • Bewegingsvrijheid
  • 100% polyester

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 102252.100
Kleur negro
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene