Damestrainers Reebok Club C 85

Damestrainers Reebok Club C 85

Beginnend op: € 100,83

€ 87,91

-13%
Omarm chique stijl en ultiem comfort met de damesschoenen van Reebok Club C 85, een must-have van het merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,83

€ 87,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Reebok Club C 85

Reebok Club C 85 damesschoenen zijn een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele schoen. Met hun tijdloze ontwerp en wereldberoemde merknaam zijn deze sportschoenen perfect voor elke gelegenheid.

Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Reebok en combineren stijl en kwaliteit tot in de perfectie. Met hun klassieke silhouet en hoogwaardige lederen constructie bieden deze sportschoenen optimaal comfort terwijl ze slijtvast en duurzaam blijven.

De witte kleur en het strakke ontwerp maken ze tot een veelzijdig paar sportschoenen dat gemakkelijk met elke outfit gecombineerd kan worden. Of het nu voor een casual dagje in de stad is of voor een sportieve sessie, Reebok Club C 85 damesschoenen zijn een veelzijdige en modieuze keuze.

Naast hun stijlvolle look bieden deze sportschoenen ook ongeëvenaard comfort dankzij de schokabsorberende EVA-tussenzool en de rubberen buitenzool die goede grip biedt. Of je nu hardloopt, wandelt of sport, deze sportschoenen geven je voeten optimale ondersteuning.

Als wereldberoemd merk hecht Reebok ook veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Reebok Club C 85 damesschoenen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Dus als je op zoek bent naar een paar gympen die stijlvol, comfortabel en duurzaam zijn, dan zijn Reebok Club C 85 damesschoenen echt iets voor jou. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet elke dag van tijdloze stijl en optimaal comfort.

Extra informatie

Merk Reebok
Fabrikant SKU 100033090
Kleur wit/mist/wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1