UitSolden voor Racketsporten

Maak gebruik van de kans om koopjes te maken door te profiteren van onze zeer lage prijzen tijdens onze zomerverkoop! uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan sneeuwschoensportmerken, waaronder Asics, Yonex, adidas, Nike, Bullpadel, Oliver, Joola, Dunlop, FZ Forza Victor, etc. Producten worden dagelijks toegevoegd tijdens de 4-weekse uitverkoop. Geweldige kortingen op een breed scala aan producten! En vergeet niet, wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Racketsporten verkoop

Het langverwachte moment van het jaar is aangebroken: de zomeruitverkoop! Vind honderden producten aan onklopbare prijzen voor alle racketsporten: Tennis, Padel, Badminton, Tafeltennis, Squash.

Wanneer is de zomeruitverkoop?

De zomeruitSolden van 2022 loopt van woensdag 22 juni tot en met dinsdag 19 juli. Aarzel dus niet langer en kom uw materiaal voorbereiden op Smash-Expert en geniet van uw zomer in de beste omstandigheden.

UitSolden van uw favoriete merken

Profiteer van waanzinnige promoties op een selectie van de beste merken voor racketsporten: Yonex, Dunlop, Victor, Varlion, adidas, Asics, enz.

Solden van alle benodigdheden om deze sporten te beoefenen

Wie heeft er geen nieuwe uitrusting nodig om het seizoen te beginnen? Vind onklopbare promoties op schoenen, textiel, lifestyle, rackets, accessoires, evenals ballen en shuttlecocks.