Dames t-shirt jurk Joma Challenge

Dames t-shirt jurk Joma Challenge

Beginnend op: € 62,50

€ 55,73

-11%

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames t-shirt jurk Joma Challenge

Tennisjurk voor dames. Deze jurk voegt een vleugje stijl toe aan je trainingen en wedstrijden zonder je te beperken in je bewegingen. Ga ermee naar elk point gedeelte van de baan en profiteer van de ademende eigenschappen. Inclusief elastische binnenshort.

Deze tennisjurk heeft een nauwsluitend ontwerp met een ronde halslijn met elastiek, evenals op de bandjes en rug. De rug heeft de vorm van een zwemmer om de schouderbladen vrij te laten, waardoor de dynamiek van elke opslag, slag en schot wordt geoptimaliseerd. Aan de zijkanten van de onderrug zitten openingen om de pas te verlengen.

Gemaakt van lichtgewicht, stretch piqué stof. Je zult versteld staan hoe zacht het tegen je huid aanvoelt en hoe comfortabel het is. Heeft een opening onderaan de rug om transpiratie te laten ontsnappen en de huid koel en droog te houden. Afgewerkt met UV-bescherming tegen de zon. Het niveau past zich aan aan de warmte die het kledingstuk opneemt: +50 in donkere kleuren en +30 in lichte kleuren.

Het elastische gaas aan de binnenkant is net zo rekbaar en heeft platte naden op plekken die gevoelig zijn voor schuren, zoals de lies.

Ontwerp bedekt met een gesublimeerde print die figuren in beweging simuleert, wat de jurk een dynamische en trendy look geeft.

Logo Joma in siliconenprint.

Kenmerken

  • Vest 90% Polyester, 10% Spandex / Malla binnenkant 77% Polyester, 23% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 902080.200
Kleur blanco
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene