Sweater met ronde hals Gant Relaxed Collegiate

Sweater met ronde hals Gant Relaxed Collegiate
Beginnend op: € 161,33
Het Gant Relaxed Collegiate sweatshirt is een must-have van Gant. Comfortabel en trendy, het is gemaakt voor jou!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 161,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met ronde hals Gant Relaxed Collegiate

Het Gant Relaxed Collegiate sweatshirt met ronde hals is een must-have van Gant. Dit sweatshirt is gemaakt van een mix van hoogwaardig katoen en polyester en biedt absoluut comfort en voelt zacht aan op de huid.

Het casual, tijdloze ontwerp van dit sweatshirt maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid. De ronde hals en lange mouwen zorgen voor een klassieke, veelzijdige pasvorm, terwijl het geborduurde Gant logo op de borst het kledingstuk een stijlvolle, herkenbare touch geeft.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, past bij alle stijlen en kan gemakkelijk worden gecombineerd metautres kledingstukken om een casual of meer verfijnde look te creëren. Of je het nu draagt voor een ontspannen dag thuis of voor een avondje uit met vrienden, het Gant Relaxed Collegiate sweatshirt met ronde hals zal je beste bondgenoot zijn.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook zeer slijtvast en duurzaam. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit zal het jarenlang meegaan zonder zijn vorm of kleur te verliezen.

Verwen jezelf door dit Gant sweatshirt aan je garderobe toe te voegen en geniet van het comfort en de stijl die het biedt. Het Gant Relaxed Collegiate sweatshirt met ronde hals is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdig kwaliteitskledingstuk en is een must-have voor alle seizoenen. Bestel hem nu en voeg een vleugje stijl Gant toe aan je look.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 8030204-130
Kleur crème
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene