Paraplu met logo Donic

Paraplu met logo Donic
€ 9,98
Bescherm jezelf tegen de regen in stijl met onze gepersonaliseerde Donic paraplu, perfect voor tafeltennisfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Paraplu met logo Donic

Ontdek onze gloednieuwe paraplu met het logo van het beroemde merk Donic, gespecialiseerd in tafeltennis. Met zijn elegante, moderne ontwerp zal deze paraplu je ideale metgezel zijn voor al je buitenactiviteiten, of je nu buiten aan het tafeltennissen bent of gewoon bescherming nodig hebt tegen de regen als je onderweg bent.

Deze paraplu van het gerenommeerde merk Donic combineert stijl en prestaties. De grote diameter van 120 cm geeft je maximale bescherming tegen regen en zon. Bovendien is de stevige, slijtvaste structure bestand tegen de elementen en vergezelt hij je op al je avonturen.

De Donic paraplu heeft ook een automatisch openingssysteem voor eenvoudig, handig gebruik. Je hoeft niet met je paraplu te vechten om hem open te vouwen, hij gaat in een handomdraai open en je kunt optimaal van je dag genieten.

Naast de functionaliteit is deze paraplu trots voorzien van het Donic merklogo, een symbool van kwaliteit en prestaties in de tafeltenniswereld. Of je nu een fanatieke speler bent of gewoon een bewonderaar van de sport, deze paraplu zal een echte must-have zijn om je outfit compleet te maken.

Deze paraplu is niet alleen praktisch en stijlvol, hij is ook licht en makkelijk mee te nemen. Het ergonomische handvat geeft je een comfortabele grip, en dankzij de draagtas kun je hem gemakkelijk opbergen in je tas of auto.

Laat regen of zonneschijn je buitenactiviteiten niet bederven, kies voor de Donic logo paraplu en wees klaar voor alle weersomstandigheden. Voor jezelf of als cadeau voor een vriend die van tafeltennis houdt, deze paraplu is een perfecte keuze. Bestel hem nu en geniet van een praktisch, stijlvol en kwalitatief hoogwaardig accessoire.

Extra informatie

Merk Donic
Fabrikant SKU 710299400
Kleur blauw/wit
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene