Track suit jas FZ Forza Sanford

Track suit jas FZ Forza Sanford

Beginnend op: € 40,33

€ 33,06

-18%
Ontdek het FZ Forza Sanford trainingsjack, de ultieme keuze voor badmintonspelers die op zoek zijn naar prestaties en stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Track suit jas FZ Forza Sanford

Het FZ Forza Sanford trainingsjack is een must-have voor tous badmintonspelers. Ontworpen door het gerenommeerde merk FZ Forza, combineert dit jack stijl en functionaliteit om je te vergezellen tijdens je trainingen en wedstrijden.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort dankzij de nauwsluitende snit en ergonomische naden. Elle is ook voorzien van DRYFORZE vochtafvoerende technologie om je droog en comfortabel te houden tijdens je inspanningen.

Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, dit jack is geschikt voor alle badmintonstijlen. Met zijn moderne ontwerp en felle kleuren zal elle je helpen op te vallen op de baan terwijl het je totale bewegingsvrijheid geeft.

Het FZ Forza Sanford trainingsjack ziet er niet alleen goed uit, het is ook zeer functioneel. Elle heeft zakken met rits om je kleine spullen veilig op te bergen, plus een capuchon om je tegen de elementen te beschermen.

Of je het nu gebruikt om op te warmen voor een wedstrijd of om je te beschermen tegen de kou tijdens buitentrainingen, dit FZ Forza Sanford trainingsjack zal je onmisbare bondgenoot zijn op het badmintonveld. Dus trakteer jezelf op dit kwaliteitsstuk dat je helpt te presteren in je favoriete sport!

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 706102-706107
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene