Meisjes-T-shirt Puma Essentials+ Summer Daze

Meisjes-T-shirt Puma Essentials+ Summer Daze

Beginnend op: € 23,19

€ 18,20

-22%
Omarm de zomerse frisheid met het Puma Essentials+ Summer Daze T-shirt, voor jonge meisjes op het scherpst van de snede.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 18,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt Puma Essentials+ Summer Daze

Het Puma Essentials+ Summer Daze T-shirt voor meisjes is de perfecte keuze voor modebewuste meisjes. Met het bekende merk Puma is dit T-shirt zowel stijlvol als comfortabel en biedt het een trendy stijl en een perfecte pasvorm.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor jonge meisjes, met een vrouwelijk ontwerp en levendige kleuren die alle ontluikende fashionista's zullen aanspreken. De ademende stof léger is ideaal voor warme zomerdagen en voelt koel en comfortabel aan.

Het Puma logo op de voorkant voegt een vleugje stijl en sportiviteit toe aan dit T-shirt. Het is perfect voor fysieke activiteiten zoals sporten of buitenspelen, maar ook voor casual alledaagse kleding.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior en heeft een perfecte pasvorm voor jonge meisjes. Het is ook duurzaam en slijtvast, waardoor het een geweldige keuze is voor actieve kinderen.

Kies het Puma Essentials+ Summer Daze meisjes-T-shirt om je kleine meid een look te geven die zowel trendy als comfortabel is. Met zijn kwaliteitsmerk en stijlvolle ontwerp is dit T-shirt een must-have voor alle jonge fashionista's. Bestel het jouwe nu en laat je dochter deze zomer stralen!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 680250-45
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior