Jogging Puma

Jogging Puma

Beginnend op: € 55,46

€ 29,30

-47%
Kies voor een sportieve en trendy stijl met de dameshoge jogging Puma Power Colorblock . Geniet van comfort en prestaties met Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 29,30

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Puma

- categorie: "Sportkleding

De jogging dameshoge Puma Power Colorblock is de perfecte combinatie van stijl en prestaties voor sportieve vrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Puma, belichaamt deze sportkleding perfect het merkesprit: dynamisch, modern en elegant.

Of je nu een regelmatige jogging liefhebber bent of een professionele atleet, deze dames high top jogging is de ideale bondgenoot voor je sportsessies. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en totale bewegingsvrijheid. De slanke pasvorm met verbetert het vrouwelijke silhouet zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Power Colorblock is voorzien van de DryCELL-technologie van Puma, die vocht effectief afvoert om je droog te houden tijdens het sporten. Bovendien zorgt de ademende stof ervoor dat je huid kan ademen en koel blijft, zelfs tijdens de meest intensieve workouts.

Het elegante, trendy colorblock-design voegt een vleugje stijl toe aan je sportkleding. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, kun je de kleur kiezen die het beste bij je persoonlijkheid en stijl past. Of je nu kiest voor klassiek zwart en wit of voor felle, gedurfde kleuren, Puma Power Colorblock geeft je sportgarderobe een dynamische touch.

Als merk dat zich inzet voor het milieu, zorgt Puma ervoor dat al zijn producten ethisch en duurzaam worden gemaakt. Met deze dames high top jogging maak je niet alleen een kwaliteitskeuze, maar ook een verantwoorde keuze.

Kortom, de dames high top jogging Puma Power Colorblock is essentiële sportkleding voor vrouwen die geven om hun stijl en prestaties. Dus wacht niet langer, voeg hem toe aan je sportkledingcollectie en neem hem mee naar je volgende training. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673639-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene