Tafeltennisracket voor kinderen Joola Bl. Challenger All Jr. Fl

Tafeltennisracket voor kinderen Joola Bl. Challenger All Jr. Fl

€ 30,15

€ 27,82

-8%
Het Joola Bl. Challenger All Jr. Fl tafeltennisracket voor kinderen. Perfect voor jonge spelers, met optimale controle en een comfortabel balgevoel.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Tafeltennisracket voor kinderen Joola Bl. Challenger All Jr. Fl

De drie varianten in de Challenger-serie bieden houtsoorten met uitgebalanceerde eigenschappen voor de complexe eisen van TT. Er worden beproefde lijmcombinaties en houtsoorten gebruikt. Het moderne ontwerp en de nauwkeurige afwerking geven de serie een bijzondere charme - en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. CHALLENGER ALL De uitstekende eigenschappen van de CHALLENGER ALL Junior zijn uitstekende controle en een comfortabel balgevoel. Het hout is speciaal ontworpen voor kinderen, dus het handvat is kleiner, dunner en kindvriendelijker. De basis hiervoor is de harmonie tussen de zeer gevoelige lindenhouten buitenlagen en de harde centrale laag. Het allround lemmet is vooral goed voor blokkeren en tegenaanvallen, hoewel er zeker reserves zijn voor aanvallend spel.

Set van 6 of 12 witte, professionele tafeltennisballen met een diameter van 40+mm voor binnen en buiten. De 3-Star PRO bal is gemaakt van hard ABS plastic, wat betekent dat hij veel duurzamer is en beter aanvoelt rebond. Dankzij de indrukwekkende rondheid is de spin verzekerd en de baan gestabiliseerd. Hierdoor kun je op hoog niveau spelen.

Extra informatie

Merk Joola
Fabrikant SKU 61490
Kleur beige
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior