Polo Puma Mercedes AMG

Polo Puma Mercedes AMG

Beginnend op: € 60,50

€ 44,34

-27%
Bevestig je passie voor snelheid met de Polo Puma Mercedes AMG, een must-have voor fans van Puma en Mercedes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 44,34

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Puma Mercedes AMG

De Polo Puma Mercedes AMG combineert elegantie en sportiviteit voor een unieke look. Ontworpen in samenwerking met het beroemde automerk Mercedes, belichaamt deze polo het beste van twee werelden: de kwaliteit en het vakmanschap van Puma gecombineerd met de elegantie en prestige van Mercedes.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze polo zowel comfortabel als slijtvast, perfect om elke dag te dragen of voor een gekledere look. De slanke pasvorm met verbetert het silhouet terwijl het geborduurde Mercedes AMG logo op de borst een vleugje raffinement toevoegt.

Het ontwerp van de Puma Mercedes AMG polo is zowel modern als tijdloos, met subtiele details zoals de contrasterende strepen op de kraag en mouwen. Het is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een dagje uit met het gezin.

Naast een trendy kledingstuk is deze polo ook functioneel. Dankzij de DryCELL technologie van Puma voert het vocht af van de huid om je de hele dag droog en comfortabel te houden. Bovendien maakt het lichtgewicht, ademende ontwerp het een ideale keuze voor warme zomerdagen.

Of je nu fan bent van Puma, Mercedes of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitspolo, de Puma Mercedes AMG Polo is een must-have keuze. Draag hem om te pronken met je stijl en je passie voor motorsport, of geef hem cadeau aan iemand die van mode en sport houdt.

Deze polo is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen. Mis de kans niet om dit unieke en exclusieve kledingstuk te bezitten dat twee van 's werelds toonaangevende merken combineert. Voeg de Puma Mercedes AMG polo nu toe aan je garderobe en wees klaar om onder alle omstandigheden indruk te maken.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 538478-03
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Mercedes AMG