Dames legging 7/8 Puma

Dames legging 7/8 Puma

Beginnend op: € 55,46

€ 41,23

-26%
Kies voor de dames legging 7/8 Puma voor een sportieve, vrouwelijke look voor je trainingen. Comfortabel, hoge prestaties en gemaakt door Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 41,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames legging 7/8 Puma

De damesschoen legging 7/8 Puma is een product dat stijl, comfort en prestaties combineert voor alle sportvrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Puma, is deze legging speciaal ontworpen voor trainingen en intensieve sportsessies.

Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp is deze legging de perfecte aanvulling op je sportkleding. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze optimaal comfort en bewegingsvrijheid. De 7/8 snit is ideaal voor alle lichaamsvormen en met laat je benen het best tot hun recht komen en biedt tegelijkertijd optimale ondersteuning.

Deze legging Puma is speciaal ontworpen voor vrouwen die zichzelf graag pushen tijdens hun trainingen. Dankzij de compressietechnologie biedt het spierondersteuning en verbetert het de bloedcirculatie voor betere prestaties. Bovendien is hij gemaakt van ademende, vochtafvoerende stof om je droog en comfortabel te houden tijdens het sporten.

Of je nu aan fitness, yoga, hardlopen of een andere sport doet, deze legging Puma zal je ideale bondgenoot zijn. Dankzij de tijdloze, veelzijdige stijl kun je hem ook elke dag dragen voor een casual, on-trend look.

Maak je klaar om jezelf te pushen en je doelen te bereiken met de dameskleding legging 7/8 Puma. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en kleuren, zodat ze perfect bij je passen en bij je stijl passen. Vertrouw op het gerenommeerde merk Puma om je stijlvol en comfortabel te begeleiden bij al je sportieve activiteiten.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 525086-60
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1