Badmintonset Franklin Fun 5

Badmintonset Franklin Fun 5

€ 68,57

€ 57,50

-16%
Ontdek Set badminton Franklin Fun 5 voor urenlang vermaak met 5 leuke activiteiten: badminton, volleybal, balwerpen, ringen en frisbee!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Badmintonset Franklin Fun 5

Het spel Fun 5 Combo van Franklin Sports bevat 5 leuke activiteiten: Badminton, Volleybal, Flip Toss, Ring Toss en Flying Disc. De set bevat alles wat je nodig hebt: palen, net, badmintonrackets, birdies, volley-ball, flip toss ballen, ring toss, flying disc en tot slot maken een ballenpomp en naald de set compleet! Je zult uren plezier hebben met deze complete set van Franklin Sports, die tous de klassieke spellen bevat voor een leuk dagje uit!


FUN 5 COMBO houdt iedereen urenlang bezig! Deze complete set is perfect voor het strand, de achtertuin, een picknick of een bijeenkomst.


INBEGREPEN: Een set van 5' 1" polyethyleen palen en een 20' x 1.5' net dat snel te installeren is voor het spelen van volleybal-ball of badminton. (2 badmintonrackets, 1 volleybal-ball en een pomp zijn inbegrepen.


De FLIP TOSS is leuk voor tous alle leeftijden met (2) landingsballen en (1) bal inbegrepen.


Het RING TOSS-doel wordt geleverd met (4) ringen en (4) haringen van sol.


FLYING DISC is een klassiek spel dat deze set compleet maakt. Maak herinneringen met familie en vrienden die een leven lang meegaan!

Extra informatie

Merk Franklin
Fabrikant SKU 50804
Kleur wit/geel
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1