Mouwloos donsjack Sergio Tacchini Vessen

Mouwloos donsjack Sergio Tacchini Vessen

Beginnend op: € 90,74

€ 55,25

-39%
Verwen jezelf met stijl en warmte met het mouwloze donsjack Sergio Tacchini Vessen, ontworpen door het beroemde Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,74

€ 55,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mouwloos donsjack Sergio Tacchini Vessen

Het Sergio Tacchini Vessen mouwloze donsjack is de perfecte manier om een vleugje stijl en warmte aan je garderobe toe te voegen. Dit donsjack is ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en combineert design en functionaliteit perfect.

Dit mouwloze donsjack is gemaakt van materialen van topkwaliteit en houdt je warm op frisse dagen, terwijl je veel bewegingsvrijheid hebt. De donsvoering houdt je comfortabel en licht, terwijl de hoge kraag en ritssluiting je beschermen tegen de elementen.

Het strakke, elegante ontwerp van dit donsjack maakt het een must-have voor een trendy, sportieve look. Het geborduurde Sergio Tacchini logo op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan het ensemble. Dit veelzijdige item is perfect voor elke gelegenheid, van een dagje uit in de stad tot een berguitstapje.

Dit donsjack is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past gemakkelijk bij al je outfits. Of je hem nu draagt over een trui in de winter of onder een jas op koudere dagen, elle is je bondgenoot om ijskoude temperaturen in stijl te trotseren.

Laat de kou je niet tegenhouden, kies voor het Sergio Tacchini Vessen mouwloze donsjack en wees klaar om alle seizoenen in stijl te trotseren. Een must-have voor liefhebbers van mode en comfort. Bestel nu je Sergio Tacchini donsjack en geniet van het moderne ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 40411-214
Kleur nav/hum
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1