Padel schoenen Munich

Padel schoenen Munich

Beginnend op: € 109,51

€ 60,64

-45%
Duurzame, hoogwaardige peddelschoenen met geïnjecteerde TPU-onderdelen voor een lange levensduur. Zorg goed voor ze door ons advies op te volgen!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 109,51

€ 60,64

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Padel schoenen Munich

Hij stroomt op padelbanen. De PADX is het model dat zich onderscheidt door zijn weerstand in het wreefgebied dankzij het geïnjecteerde TPU-deel dat structure de basis van de stof vormt en tegelijkertijd slijtvast is op de meest belaste plekken.

Wasinformatie

SUPER BELANGRIJKE OPMERKING! ONZE SCHOENEN HOUDEN NIET VAN DE LIJNWASSER OF DE DROOGER, dus HET IS ZEER ESSENTIEEL NIET IN DE LIJNWASSER TE DOEN, ZODAT ZE DAN SCHADE KUNNEN VEROORZAKEN.
Wil je dat je MUNICH schoenen schoon en glanzend zijn? Niets is eenvoudiger! Allereerst moet je al het vuil van je schoenen verwijderen met een borstel - zelfs een oude tandenborstel volstaat. Schrob en zeg maar dag tegen vuil en modder!

Na deze stap moet je warm water mengen met een beetje mild afwasmiddel en je borstel erin dompelen. Eenmaal nat, is het tijd om te beginnen met schoonmaken. Zodra je deze test hebt doorstaan, is het belangrijk om af te spoelen met lauw water en het overtollige op te nemen met een doek of handdoek, en klaar ben je!

Extra informatie

Merk Munich
Fabrikant SKU 4034037
Kleur wit/groen/blauw
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Shoe Surface Alle oppervlakken