Damestrui Macron Start Cc Domizia

Damestrui Macron Start Cc Domizia

Beginnend op: € 45,38

€ 40,16

-11%

Niet op voorraad

Beschrijving

Damestrui Macron Start Cc Domizia

Wanneer de wedstrijd zwaar is en je geconcentreerd moet blijven, kun je rekenen op het Domizia dames padelshirt. ultra De lichtgewicht Zephiro hoofdstof en mesh rug zorgen voor onovertroffen koelte en ademend vermogen gedurende de wedstrijd. De zijkanten van het shirt hebben een lasergesneden perforatie voor een maximale luchtstroom en een ergonomisch lichtgewicht mesh inzetstuk. Qua stijl is het shirt voorzien van een all-over reliëfpatroon. Kies het patroon dat het beste bij jou past uit de 3 beschikbare patronen en val op!

strongstrong< >Materiaal

  • strongstrong< >Zephiro:</ strong> Dankzij de microfilament weven, deze stof is extreem licht, zacht op de huid en zeer ademend. Deze stof is ontwikkeld voor hardlopen.

strong< >Productonderhoud:strong</ >

  • strongstrong< >Voor kleding:</ br> Machinewas koud (30° C) - Niet bleken - Niet in de droger - Geen wasverzachter gebruiken - Strijken op lage temperatuur - Niet strijken over prints of logo's - Niet chemisch reinigen.
  • strongstrong Macron < >Voor paddle rackets:</ br> Droog rackets als ze in contact komen met water - Houd uit de buurt van warmtebronnen - Bewaar in een paddle tas met zakken gevoerd met waterdicht materiaal.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 39000033
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene