Hoodie Sergio Tacchini Bobby

Hoodie Sergio Tacchini Bobby

Beginnend op: € 60,49

€ 36,95

-39%
Kies voor een sportief chique stijl met de Sergio Tacchini Bobby hoodie. Comfortabel en trendy, een must-have voor tous modeliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 36,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Sergio Tacchini Bobby

Het Sergio Tacchini Bobby sweatshirt met capuchon is een essentieel sportartikel dat comfort en stijl combineert. Met zijn strakke, moderne ontwerp is dit sweatshirt perfect voor fans van het merk Sergio Tacchini en modeliefhebbers in het algemeen.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als warm, ideaal voor koele herfst- en winterdagen. De verstelbare capuchon voegt een extra praktisch en comfortabel tintje toe.

Het iconische Sergio Tacchini logo is op de borst geborduurd en zorgt voor een stijlvolle en herkenbare look. Het sweatshirt heeft ook handige kangoeroezakken voor je kleine benodigdheden.

Of je nu traint of gewoon op pad bent in de stad, de Sergio Tacchini Bobby hoody houdt je warm en stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl past.

Mis dit sweatshirt van topkwaliteit van Sergio Tacchini niet. Draag het met een jeans voor een casual look of met een trainingsbroek voor een sportieve outfit, dit sweatshirt wordt je nieuwe beste vriend voor alle gelegenheden. Dus voeg het nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38806-611
Kleur rood c/nvy
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1