Polo Sergio Tacchini Reed 020

Polo Sergio Tacchini Reed 020

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

-37%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van de Polo Sergio Tacchini Reed 020. Maak een modestatement met dit iconische stuk van het merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini Reed 020

De Sergio Tacchini Reed 020 polo is een must-have voor modeliefhebbers van tous. Dit poloshirt van het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini combineert stijl en kwaliteit om de drager een stijlvolle en comfortabele outfit te bieden.

Dit poloshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, waardoor het een ideale keuze is om elke dag te dragen. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt het ook een perfecte keuze voor speciale gelegenheden.

Het Sergio Tacchini Reed 020 poloshirt is voorzien van het iconische logo van het merk op de borst, een bewijs van authenticiteit en prestige. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij tous stijlen en voorkeuren.

Dit poloshirt heeft ook een slanke pasvorm die met het silhouet van een man verbetert. De opstaande kraag en discrete knopen voegen een vleugje verfijning toe. Of je het nu draagt met een casual jeans of een geklede broek, dit poloshirt is de perfecte keuze voor een smart-casual outfit.

Naast zijn onmiskenbare stijl biedt de Sergio Tacchini Reed 020 polo ook optimaal comfort dankzij de ademende stof en léger. Of je nu je favoriete sport beoefent of gewoon door de stad slentert, deze polo houdt je de hele dag koel en comfortabel.

Voeg een vleugje klasse en verfijning toe aan je garderobe met de Sergio Tacchini Reed 020 polo. Of je nu op zoek bent naar een casual of elegante look, deze polo voldoet aan al je verwachtingen. Wacht dus niet langer en haal deze polo van topkwaliteit van Sergio Tacchini in huis.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38710-609
Kleur rood/nvy
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1