Track suit jas Sergio Tacchini Forever

Track suit jas Sergio Tacchini Forever

Beginnend op: € 80,66

€ 48,57

-40%
Laat je atletische stijl de vrije loop met het Sergio Tacchini Forever trainingsjack, een must-have van sportkledingmerk Sergio.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 48,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Track suit jas Sergio Tacchini Forever

Het Sergio Tacchini Forever trainingsjack is een must-have voor de fans van tous sportkleding. Gemaakt door het beroemde merk Sergio Tacchini, is dit jack de perfecte combinatie van stijl en comfort om je te vergezellen bij al je sportieve activiteiten.

Dankzij het elegante, tijdloze ontwerp kan het Sergio Tacchini Forever trainingsjack zowel tijdens trainingen als in het dagelijks leven tous worden gedragen. Het iconische logo geborduurd op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan dit toch al trendy stuk.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je de hele dag comfortabel. De losse pasvorm en elastische boorden geven je veel bewegingsvrijheid, terwijl de voering van mesh je koel en droog houdt, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Het Sergio Tacchini Forever trainingsjack heeft ook praktische ritszakken om kleine spullen in op te bergen. De opstaande kraag en verstelbare capuchon beschermen je tegen wind en regen, waardoor dit jack de ideale bondgenoot is voor alle seizoenen.

Of je nu sport of gewoon op zoek bent naar iets comfortabels en stijlvols, het Sergio Tacchini Forever trainingsjack voldoet aan al je verwachtingen. Wacht dus niet langer en voeg hem toe aan je sportkledingcollectie voor een look die net zo modieus is als dat hij goed presteert!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38563-166
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1