Jas Sergio Tacchini New Ionas

Jas Sergio Tacchini New Ionas

Beginnend op: € 75,61

€ 45,68

-40%
Kies voor een iconische, sportieve stijl met het Sergio Tacchini New Ionas jack. Gemaakt door het gerenommeerde merk Sergio Tacchini.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,61

€ 45,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Sergio Tacchini New Ionas

Het Sergio Tacchini New Ionas jack is een must-have voor mode- en sportliefhebbers. Dit jack van het beroemde merk Sergio Tacchini combineert stijl en functionaliteit perfect voor het beste van twee werelden.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een comfortabele, nauwsluitende pasvorm die perfect aansluit op je lichaam. De innovatieve stof houdt je warm en droog, zelfs in de meest extreme omstandigheden, zodat je onder alle omstandigheden actief en stijlvol kunt blijven.

Het esthetische, moderne ontwerp van het Sergio Tacchini New Ionas jack maakt het een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je het nu draagt voor een training in de buitenlucht, een casual dagje in de stad of zelfs een avondje uit met vrienden, dit jack zal je favoriete bondgenoot zijn.

Naast de elegante stijl biedt de jas Sergio Tacchini New Ionas ook een groot aantal praktische functies. De zakken met rits houden je waardevolle spullen veilig opgeborgen, terwijl de verstelbare capuchon je beschermt tegen de elementen.

Of je nu een sportfanaat bent of gewoon op zoek naar een trendy jas van hoge kwaliteit, de Sergio Tacchini New Ionas jas is gemaakt voor jou. Wacht niet langer om dit essentiële item aan je garderobe toe te voegen en geniet van een unieke stijl en ongeëvenaard comfort. Verwen jezelf met het Sergio Tacchini New Ionas jack en maak indruk waar je ook gaat!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38490-218
Kleur nvy/a rood
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1