Damesjurk Sergio Tacchini Pliage

Damesjurk Sergio Tacchini Pliage

Beginnend op: € 85,70

€ 51,50

-40%
Ontdek de damesjurk Sergio Tacchini Pliage, een meesterwerk van vrouwelijke mode dat elegantie en verfijning combineert. Nu verkrijgbaar.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,70

€ 51,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Sergio Tacchini Pliage

De damesjurk Sergio Tacchini Pliage is een waar meesterwerk van vrouwelijke mode. Deze elegante en verfijnde jurk is ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, dat bekend staat om zijn tijdloze stijl en aandacht voor detail. Met deze jurk val je zeker op tous en voel je je zelfverzekerd en mooi.

Deze jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De vloeiende stof omhelst de rondingen van het lichaam perfect en verbetert het vrouwelijke silhouet. De subtiele pliage in de taille voegt een vleugje verfijning toe en creëert een flatterend effect voor alle lichaamstypes.

Deze jurk is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een elegante, vrouwelijke snit die met je pluspunten benadrukt. Of je nu een zandloper-, peer- of rechthoekige vorm hebt, de damesjurk Sergio Tacchini Pliage past perfect bij je. Met zijn knielengte is elle ideaal voor alle gelegenheden, van een dag op kantoor tot een speciale avond uit.

De tijdloze stijl van deze jurk maakt het een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Je kunt hem jaar in jaar uit dragen en raakt hem nooit beu. Het strakke ontwerp en de zorgvuldige details maken het een veelzijdig stuk dat gedragen kan worden met hakken voor een chique look of met gympen voor een meer casual look.

Sergio Tacchini staat bekend om zijn vakmanschap en ongeëvenaarde gevoel voor stijl. Met deze jurk kun je er zeker van zijn dat je een kledingstuk van topkwaliteit draagt, ontworpen met aandacht voor het kleinste detail. De damesjurk Sergio Tacchini Pliage is een veilige investering in je garderobe, want elle zal nooit uit de mode raken en de tand des tijds doorstaan.

Deze jurk is verkrijgbaar in verschillende elegante kleuren en past zich gemakkelijk aan je persoonlijke stijl aan. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart of een vleugje kleur aan je outfit wilt toevoegen, met Sergio Tacchini vind je zeker iets dat bij jouw stijl past.

Kortom, de Sergio Tacchini Pliage damesjurk is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar iets elegants, comfortabels en tijdloos. Met zijn elegante ontwerp, superieure kwaliteit en veelzijdige stijl zal deze jurk een waardevolle aanvulling zijn op je garderobe. Verwen jezelf met dit haute couture stuk en laat je verleiden door de tijdloze elegantie van Sergio Tacchini.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38482-295
Kleur campa/wit
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1