Korte Sergio Tacchini Hawk

Korte Sergio Tacchini Hawk

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

-37%
Val op met de Sergio Tacchini Hawk shorts, een must-have van het Italiaanse merk dat bekend staat om zijn sportieve, trendy stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Sergio Tacchini Hawk

De Sergio Tacchini Hawk shorts zijn een must-have voor sport- en modefans. Deze shorts zijn ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, bekend om zijn topcreaties die stijl en prestaties combineren.

De Sergio Tacchini Hawk shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort tijdens het sporten. De slanke pasvorm en elastische tailleband zorgen voor perfecte ondersteuning, terwijl je toch vrij kunt bewegen. Bovendien houdt de ademende stof je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Maar bij deze shorts draait het niet alleen om prestaties. Met hun stijlvolle, moderne ontwerp kunnen ze ook elke dag gedragen worden. Het geborduurde Sergio Tacchini logo op de linkerpijp voegt een vleugje verfijning toe. Of je ze nu draagt om te sporten of om uit te gaan met vrienden, de Sergio Tacchini Hawk shorts zien er gegarandeerd trendy en stijlvol uit op look.

Deze shorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij tous elke smaak en gelegenheid. Door hun tijdloze stijl zijn ze een duurzame investering in je garderobe. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en zien ze er was na was als nieuw uit.

Of je nu een fervent sporter bent of gewoon op zoek naar een comfortabele, stijlvolle short, de Sergio Tacchini Hawk shorts zijn er voor jou. Dus wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je collectie en geniet van hun onvergelijkbare comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38481-102
Kleur wit/groen
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1