Vrouwenrok Sergio Tacchini Tangram

Vrouwenrok Sergio Tacchini Tangram

Beginnend op: € 50,41

€ 31,13

-38%
Maak een stijlstatement met de damesrok Sergio Tacchini Tangram. Een uniek ontwerp van het Italiaanse merk voor vrouwen met lef.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 31,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenrok Sergio Tacchini Tangram

Ontdek onze nieuwste creatie, de damesrok Sergio Tacchini Tangram. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, is deze rok een perfecte mix van stijl en comfort. Met zijn unieke ontwerp en felle kleuren is elle voor alle vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa.

Het merk Sergio Tacchini staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn expertise op het gebied van sportswear. Met de Tangram damesrok heeft Sergio Tacchini haar expertise op het gebied van sportprestaties gecombineerd met een trendy, vrouwelijke look.

Deze rok is speciaal ontworpen voor actieve, dynamische vrouwen die ook tijdens het sporten in de mode willen blijven. De zachte, ademende stof biedt optimaal comfort en veel bewegingsvrijheid. Deze rok is ideaal voor allerlei sporten, maar kan ook elke dag gedragen worden voor een casual maar stijlvolle look.

Het geometrische patroon op Tangram, geïnspireerd op Aziatisch culture, geeft deze rok een originele, moderne touch. De felle, contrasterende kleuren geven je outfit dynamiek en energie. Of het nu voor een sportsessie, een dagje uit of een avondje uit met vrienden is, de Sergio Tacchini Tangram damesrok zal je bondgenoot zijn voor een unieke en trendy look.

Deze rok is verkrijgbaar in verschillende maten, past bij elk figuur en versterkt je vrouwelijkheid. De elastische tailleband zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Bovendien garandeert de slijtvaste, onderhoudsvriendelijke stof duurzaamheid op de lange termijn.

Kortom, de Sergio Tacchini Tangram damesrok is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sportieve, trendy stijl. Wacht dus niet langer en voeg dit unieke stuk nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38477-713
Kleur roze/multi
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1