Donsjack Sergio Tacchini Dijon

Donsjack Sergio Tacchini Dijon

Beginnend op: € 70,57

€ 44,47

-37%
Het Sergio Tacchini Dijon donsjack is een must-have om de kou in stijl te trotseren. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 44,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Sergio Tacchini Dijon

De Sergio Tacchini Dijon donsjas is een echte must-have als je het koude weer in stijl wilt trotseren. Dit donsjack van het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini combineert elegantie en comfort perfect.

Het strakke ontwerp en de slanke pasvorm maken het een echte aanwinst voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een avondje uit in de stad of een dag in de natuur. Dankzij de hoogwaardige donsvoering houdt elle je zelfs op de koudste dagen warm.

Sergio Tacchini staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en dit donsjack is daarop geen uitzondering. elle is gemaakt van eersteklas materialen, is zowel licht als duurzaam en biedt optimaal comfort voor dagelijks gebruik. De hoge kraag en verstelbare capuchon bieden effectieve bescherming tegen kou en wind.

Het Sergio Tacchini Dijon donsjack heeft ook een groot aantal praktische details, zoals zakken met rits om je handen warm te houden of om je persoonlijke spullen veilig in op te bergen. Dankzij de tijdloze stijl en sobere kleur past hij gemakkelijk bij al je outfits.

Als gerenommeerd merk respecteert Sergio Tacchiniengage de milieu- en ethische normen bij de productie van zijn producten. Je kunt dit donsjack dus met trots dragen, wetende datelle op verantwoorde wijze is geproduceerd.

Kortom, de Sergio Tacchini Dijon donsjas is een duurzame en stijlvolle investering om de winter in stijl en comfort tegemoet te treden. Voeg hem nu toe aan je garderobe en maak indruk waar je ook gaat.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38360-160
Kleur blk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1