Jogging Sergio Tacchini New Ella

Jogging Sergio Tacchini New Ella

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Geef je stijl en prestaties een boost met Jogging Sergio Tacchini New Ella van het prestigieuze Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Sergio Tacchini New Ella

De Jogging Sergio Tacchini New Ella is een must-have voor tous mode- en sportfans. Ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, combineert deze jogging stijl en comfort om je bij al je activiteiten te vergezellen.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid. De slanke pasvorm en fijne naden volgen perfect de rondingen van het lichaam, waardoor je een elegant, atletisch silhouet krijgt.

Het tijdloze ontwerp van deze jogging maakt het een veelzijdig kledingstuk, ideaal voor een intensieve session training of een ontspannen dagje thuis. Met het geborduurde Sergio Tacchini logo op de broekspijp zie je er in elke situatie stijlvol en verfijnd uit.

Dankzij de elastische tailleband en het trekkoord past deze jogging bij alle lichaamsvormen voor optimaal comfort. De zijzakken met rits houden kleine spullen veilig en stijlvol.

Jogging Sergio Tacchini New Ella is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en voldoet zeker aan tous smaken en verlangens. Of je nu een sportfanaat of een fashionista bent, deze jogging is een must-have in je garderobe.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf nu al op het comfort en de stijl van deze jogging Sergio Tacchini New Ella. Voeg hem toe aan je winkelmandje en maak je klaar om elke gelegenheid met elegantie en ontspannen stijl tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38270-000
Kleur wit/nvy
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1