Jogging Sergio Tacchini New Elbow

Jogging Sergio Tacchini New Elbow

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
De jogging Sergio Tacchini New Elbow, een must-have voor sport- en stijlliefhebbers. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Sergio Tacchini New Elbow

De jogging Sergio Tacchini New Elbow is een must-have item voor tous sport- en modeliefhebbers. Ontworpen door het prestigieuze Italiaanse merk Sergio Tacchini, combineert deze jogging comfort en stijl tot in de perfectie.

Deze jogging is gemaakt van materialen van topkwaliteit en is zowel zacht als slijtvast, zodat je je meteen comfortabel voelt als je hem voor het eerst draagt. De elegante, slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je volledige bewegingsvrijheid.

Het speciale kenmerk van deze jogging zijn de elleboogstukken in reliëf, die een vleugje verfijning en moderniteit toevoegen aan deze sportkleding. Zo kun je zelfs tijdens je meest intensieve trainingssessies in de mode blijven.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of een fan van urban fashion, deze jogging Sergio Tacchini New Elbow voldoet aan al je verwachtingen. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een must-have voor je garderobe.

Wacht dus niet langer en ga naar jogging Sergio Tacchini New Elbow voor een sportieve en trendy look voor alle gelegenheden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, past hij zeker bij je stijl en begeleidt hij je bij al je activiteiten. Vertrouw op het merk Sergio Tacchini en trakteer jezelf op een kwaliteitsproduct van jogging voor topprestaties!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38267-000
Kleur wit/nvy
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1