Polo Sergio Tacchini Custo

Polo Sergio Tacchini Custo

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

-37%
Kies voor een sportieve en elegante look met de Polo Sergio Tacchini Custo. Ontdek de unieke details en val voor mode door Sergio Tacchini.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini Custo

De Sergio Tacchini Custo polo is een must-have voor fans van sportkleding. Met zijn elegante ontwerp en unieke details is dit poloshirt de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Dit poloshirt is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en belichaamt de knowhow en expertise van het merk in high-end sportkleding. nom Tacchini staat synoniem voor kwaliteit en verfijning, en dit poloshirt is daarop geen uitzondering.

Deze polo is gemaakt van de fijnste stoffen en er is veel aandacht besteed aan details, waardoor hij zacht en licht aanvoelt op de huid. De slim fit met verbetert het silhouet, terwijl de zorgvuldige afwerking een vleugje luxe toevoegt.

Het Polo Sergio Tacchini Custo ontwerp is zowel modern als tijdloos. De felle kleuren en originele patronen geven de klassieke polostijl een frisse touch. Of je hem nu draagt voor een partijtje tennis of een casual dagje in de stad, deze polo voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit.

Maar deze polo ziet er niet alleen goed uit, hij is ook functioneel. Hij is gemaakt van ademende materialen en houdt je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten. Versterkte naden maken hem duurzaam en slijtvast, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

Kortom, de Polo Sergio Tacchini Custo is een perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Voeg hem nu toe aan je garderobe en laat het merk Sergio Tacchini je vergezellen op al je sportieve en stedelijke avonturen.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38113-116
Kleur wit/nvy
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1