Trainingspak Sergio Tacchini Cohen

Trainingspak Sergio Tacchini Cohen

Beginnend op: € 100,82

€ 60,21

-40%
Het Sergio Tacchini Cohen trainingspak combineert elegantie en prestaties voor een onberispelijk sportieve look. Ontdek het nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,82

€ 60,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainingspak Sergio Tacchini Cohen

Het Sergio Tacchini Cohen trainingspak is een hoogwaardige sportoutfit die stijl en functionaliteit combineert. Dit trainingspak van het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini is ontworpen voor moderne, actieve mannen die willen opvallen op het veld of op straat.

Het trainingspak bestaat uit een jack met ritssluiting en een bijpassende broek, tous beide gemaakt van hoogwaardige materialen om optimaal comfort en duurzaamheid op lange termijn te garanderen. Het jack heeft een opstaande kraag om je te beschermen tegen wind en regen, en praktische zakken met rits om kleine spullen veilig op te bergen. De broek heeft een elastische tailleband met trekkoord voor een perfecte pasvorm, plus zijzakken voor gemakkelijke toegang tot je spullen.

Het Sergio Tacchini Cohen trainingspak heeft een stijlvol, modern ontwerp. Contrasterende kleuren en de iconische details van het merk geven deze klassieke sportset een vleugje stijl. Of je hem nu draagt om te sporten of voor een casual look in de stad, dit trainingspak staat garant voor een onberispelijke stijl.

Het Sergio Tacchini Cohen trainingspak is niet alleen modieus, maar ook praktisch. Het is gemaakt van ademende, vochtafvoerende materialen om je droog en koel te houden, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en kan het goed tegen herhaaldelijk wassen.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek naar een comfortabele, stijlvolle sportkit, het Sergio Tacchini Cohen trainingspak is echt iets voor jou. Dus voeg het vandaag nog toe aan je garderobe! Met zijn ongeëvenaarde comfort, stijl en kwaliteit zul je er geen spijt van krijgen. Bestel hem nu en ervaar Sergio Tacchini!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38112-216
Kleur nvy
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1