Track suit jas Sergio Tacchini Cabana

Track suit jas Sergio Tacchini Cabana

Beginnend op: € 90,74

€ 52,25

-42%
Het Sergio Tacchini Cabana trainingsjack is perfect voor een trendy, sportieve look. Een must-have voor mode- en kwaliteitskenners.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,74

€ 52,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Track suit jas Sergio Tacchini Cabana

Dit trainingsjack van Sergio Tacchini Cabana is een must-have voor mode- en sportfans. Dit jack is ontworpen met de expertise van het beroemde merk Sergio Tacchini en combineert elegantie en functionaliteit. Of je nu traint op het veld of door de stad loopt, dit jack is je perfecte bondgenoot.

Dit trainingsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert comfort en duurzaamheid. De stof is zowel léger als ademend, zodat je zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies droog en comfortabel blijft. Bovendien voegt het elegante ontwerp van het jack een vleugje stijl toe aan je sportkleding.

Het Sergio Tacchini Cabana trainingsjack is ook uitgerust met praktische functies zoals zakken met rits om je sleutels of telefoon veilig op te bergen. Sergio Tacchini merkdetails, zoals het geborduurde logo op de borst, voegen een vleugje verfijning toe aan dit jack.

Of je het nu draagt voor je trainingen of voor een casual uitje, dit Sergio Tacchini Cabana trainingsjack zal je zeker in stijl vergezellen. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit must-have stuk uit de Sergio Tacchini collectie voor een sportieve en trendy look.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38014-208
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1