T-shirt Sergio Tacchini Calgary

T-shirt Sergio Tacchini Calgary

Beginnend op: € 30,24

€ 19,49

-36%
Het Sergio Tacchini Calgary T-shirt: de must-have voor een casual en sportieve look, met een elegant ontwerp en onvergelijkbaar comfort.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 19,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Calgary

Het Sergio Tacchini Calgary T-shirt is een must-have voor liefhebbers van casual en sportkleding. Met zijn elegante ontwerp en optimale comfort is het ideaal voor alle gelegenheden.

Dit T-shirt is gemaakt door het beroemde merk Sergio Tacchini en staat symbool voor kwaliteit en stijl. Het Italiaanse merk staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn high-end sportkleding en het Calgary T-shirt is geen uitzondering op deze traditie.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid. De slanke pasvorm en ademende stof maken het een perfecte keuze voor sportieve activiteiten, maar ook veelzijdig genoeg voor dagelijks gebruik.

Het ontwerp van het Calgary T-shirt is zowel eenvoudig als elegant, met het iconische Sergio Tacchini logo op de borst. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij tous elke stijl en stemming.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar een comfortabel, stijlvol T-shirt, het Sergio Tacchini Calgary T-shirt is echt iets voor jou. Voeg het nu toe aan je garderobe en geniet van het comfort en de tijdloze aantrekkingskracht. Bestel het vandaag nog en laat je verleiden door de kwaliteit en stijl van Sergio Tacchini!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38010-923
Kleur grijs/blk
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1