Korte Sergio Tacchini Elegance

Korte Sergio Tacchini Elegance

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

-37%
Ontdek de Short Sergio Tacchini Elegance, een combinatie van elegantie en comfort met een korte snit die je look zal verbeteren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Sergio Tacchini Elegance

De korte Sergio Tacchini Elegance is een kledingstuk dat elegantie en comfort perfect combineert. Dankzij de korte snit, elle met, komen je benen het best tot hun recht terwijl je veel bewegingsvrijheid hebt. Deze creatie van het beroemde merk Sergio Tacchini is een must-have voor iedereen die stijl en functionaliteit wil combineren.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en combineren zachtheid en duurzaamheid. De stof léger is ademend, dus hij voelt goed aan tegen je huid en ademt goed op warme dagen. Bovendien vormt elle zich dankzij de goede pasvorm perfect naar de vorm van je lichaam zonder te strak te zitten.

Het ontwerp van de Short Sergio Tacchini Elegance is zowel sober als geraffineerd. De effen kleur en de strakke snit maken het een tijdloos kledingstuk dat perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu gaat sporten, wandelen in de stad of een avondje uit met vrienden, deze short past tous bij elke stijl en voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit.

De Sergio Tacchini Elegance shorts zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Met de zijzakken kun je gemakkelijk kleine dagelijkse spullen zoals je sleutels, telefoon of kleingeld opbergen. Bovendien zorgt de elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning, de hele dag lang.

Deze creatie van Sergio Tacchini staat ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Door voor dit gerenommeerde merk te kiezen, weet je zeker dat je investeert in een kwaliteitsproduct dat je zal vergezellen bij al je dagelijkse activiteiten. Of het nu voor je sportsessies is of voor je momenten van ontspanning, de Short Sergio Tacchini Elegance zal je tevreden stellen.

Kortom, de short Sergio Tacchini Elegance combineert stijl, comfort en functionaliteit om je een kledingstuk te geven dat zowel stijlvol als functioneel is. elle is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle lichaamsvormen en tous stijlen. Mis dit must-have kledingstuk van Sergio Tacchini niet en voeg het vandaag nog toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37975-134
Kleur mist/wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1