Polo Sergio Tacchini Elegance

Polo Sergio Tacchini Elegance

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Het Sergio Tacchini Elegance poloshirt: de tijdloze elegantie van het Italiaanse merk voor een verfijnde, geraffineerde stijl voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini Elegance

- categorie: "Poloshirt

De Sergio Tacchini Elegance polo is het perfecte stuk om een vleugje verfijning aan je garderobe toe te voegen. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp combineert dit poloshirt stijl en comfort perfect.

Dit poloshirt is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en belichaamt elegantie en kwaliteit. Met tientallen jaren ervaring in de mode-industrie, staat Sergio Tacchini bekend om zijn high-end creaties en zorgvuldige detaillering.

De Sergio Tacchini Elegance polo is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en licht aanvoelen op de huid. De slim fit met verbetert het silhouet en biedt optimale bewegingsvrijheid.

Deze polo is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een ontspannen middagje uit in de stad. Met zijn verfijnde afwerking en elegante kraag voegt het een vleugje klasse toe aan elke outfit.

De Sergio Tacchini Elegance polo is verkrijgbaar in verschillende klassieke en tijdloze kleuren en past zich gemakkelijk aan je persoonlijke stijl aan. Of je hem nu draagt met een geklede broek voor een chique look of met een jeans voor een meer casual stijl, deze polo zal altijd een stijlvolle en veelzijdige keuze zijn.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe met de Sergio Tacchini Elegance polo. Vertrouw op de kwaliteit en tijdloze stijl van het merk Sergio Tacchini om op te vallen in stijl. Bestel je polo vandaag nog en voeg een must-have stuk toe aan je kledingcollectie.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37973-100
Kleur wit/nvy
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1