Polo Sergio Tacchini Prisma

Polo Sergio Tacchini Prisma

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Kies voor de Sergio Tacchini Prisma polo, een must-have voor zowel modeliefhebbers als sportfans, gemaakt door het bekende Italiaanse merk!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini Prisma

De Sergio Tacchini Prisma polo is een must-have voor modeliefhebbers en sportievelingen. Dit poloshirt van het gerenommeerde Italiaanse merk Sergio Tacchini combineert stijl en functionaliteit om je een trendy en comfortabele look te bieden.

Dit poloshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, voor langdurig comfort. Het slanke, stijlvolle ontwerp wordt versterkt door het iconische Sergio Tacchini logo dat op de borst is geborduurd en een vleugje verfijning aan je outfit toevoegt.

Deze polo is ook voorzien van Dry-Net technologie, die vocht van je huid afvoert om je droog en koel te houden tijdens fysieke inspanningen. Of je hem nu draagt tijdens je trainingen of voor een ontspannen dagje in de stad, deze polo zal je vergezellen in stijl en functionaliteit.

Het Sergio Tacchini Prisma poloshirt is verkrijgbaar in een reeks heldere, levendige kleuren, zodat je je look kunt aanpassen aan je humeur en je persoonlijke stijl. Het is gemakkelijk te combineren met jeans of een sportbroek en zal snel een onmisbaar kledingstuk worden.

Verwen jezelf met de ultieme stijl en prestaties met het Sergio Tacchini Prisma poloshirt. Of je nu een sportfanaat of een fashionista bent, deze polo is voor jou. Voeg hem nu toe aan je collectie en maak indruk bij al je activiteiten!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37963-502
Kleur groen/paras
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1