Hoodie Sergio Tacchini Zion

Hoodie Sergio Tacchini Zion

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

-39%
Ontdek het sweatshirt met capuchon Sergio Tacchini Zion, de must-have voor een trendy urban stijl van het beroemde Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 34,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Sergio Tacchini Zion

De hoodie Sergio Tacchini Zion is een must-have voor urban fashion fans. Dit sweatshirt van het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini combineert stijl en comfort voor een casual en trendy look.

Met een verstelbare capuchon en een kangoeroezak is dit sweatshirt zowel praktisch als stijlvol. De tijdloze zwarte kleur is gemakkelijk te combineren met elke outfit en de witte details zorgen voor een subtiel contrast.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De relaxte pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid, ideaal voor dagelijkse activiteiten.

Het geborduurde Sergio Tacchini logo op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan dit sweatshirt. Het is het perfecte kledingstuk voor ontspannen dagen of om een sportieve touch aan je outfits te geven.

Of het nu voor een casual dag op het werk is of een avondje uit met vrienden, de Sergio Tacchini Zion hoodie zal je beste bondgenoot zijn. Dus voeg hem nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37704-652
Kleur merl/nvy
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1