Korte Sergio Tacchini Rob 017

Korte Sergio Tacchini Rob 017

Beginnend op: € 30,24

€ 19,49

-36%
Ontdek de Sergio Tacchini Rob 017 shorts, een combinatie van stijl en functionaliteit van het prestigieuze merk Sergio Tacchini.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 19,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Sergio Tacchini Rob 017

De Sergio Tacchini Rob 017 shorts zijn de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Ontworpen door het prestigieuze merk Sergio Tacchini, zijn deze shorts een must-have voor modeliefhebbers.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel comfortabel als duurzaam. Ze zijn ideaal voor sportactiviteiten of casual dagen. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid.

Met zijn moderne, stijlvolle ontwerp voegt deze short een vleugje verfijning toe aan je garderobe. Het iconische Sergio Tacchini logo geborduurd op de pijp voegt een extra vleugje stijl toe aan deze shorts. Verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij tous smaken en gelegenheden.

Of je nu hardloopt op het veld, traint in de sportschool of gewoon door de stad slentert, de Sergio Tacchini Rob 017 shorts zijn je bondgenoot bij uitstek. De ademende stof houdt je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Deze shorts zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook zeer functioneel. Ze hebben handige zakken voor je kleine benodigdheden, zoals je sleutels of telefoon. De elastische tailleband zorgt voor een comfortabele, stevige pasvorm.

De Sergio Tacchini Rob 017 shorts zijn een must-have voor tous mode- en sportfans. Voeg ze vandaag nog toe aan je collectie en maak je klaar om hoofden te laten omdraaien in stijl. Bestel nu en ontdek zelf waarom Sergio Tacchini een van de meest geliefde modemerken is.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37383-100
Kleur wit/nvy
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1