Vrouwenrok Sergio Tacchini Eva

Vrouwenrok Sergio Tacchini Eva

Beginnend op: € 27,23

€ 22,98

-16%
Ontdek de damesrok Sergio Tacchini Eva, een must-have voor fashionista's. Ontworpen met zorg door het beroemde merk, elle zal je zeker overtuigen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 27,23

€ 22,98

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenrok Sergio Tacchini Eva

De rok Sergio Tacchini Eva is een must-have voor elke zichzelf respecterende fashionista. Deze vrouwelijke rok is zorgvuldig ontworpen door het prestigieuze merk Sergio Tacchini, dat bekend staat om zijn expertise in Italiaanse mode en stijl.

Deze rok is speciaal ontworpen voor de moderne, dynamische vrouw. Elle is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is, een romantische date of een avondje uit met vrienden. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp past elle bij elke lichaamsvorm en verbetert hij je silhouet.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze rok uitzonderlijk comfortabel, maar toch duurzaam en slijtvast. Je zult hem met vertrouwen dragen en er jarenlang plezier van hebben.

De nauwgezette details en onberispelijke afwerking maken van deze rok een echt modejuweeltje. Het discrete maar herkenbare Sergio Tacchini logo voegt een extra vleugje elegantie toe.

Deze rok is verkrijgbaar in verschillende maten en is dus perfect voor vrouwen van alle soorten en maten. Je kunt dus de maat kiezen die het beste bij je past en je mooi en comfortabel voelen in je rok Sergio Tacchini Eva.

De tijdloze, geraffineerde stijl van deze rok maakt het een veelzijdig stuk dat bij al je outfits past. Draag hem met een elegante blouse voor een professionele look look, of met een T-shirt en sportschoenen voor een casual stijl.

Verwen jezelf nu met de Sergio Tacchini Eva damesrok en maak een statement waar je ook gaat. Met zijn elegante ontwerp, uitzonderlijke kwaliteit en onvergelijkbaar comfort zal elle snel een onmisbare garderobe worden. Wacht niet langer en bestel hem vandaag nog!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36879-240
Kleur nvy/r rood
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1