Rugzak Donic Nova [Grootte 40x28x18 cm]

Rugzak Donic Nova [Grootte 40x28x18 cm]

€ 40,23

€ 34,59

-14%
Verbeter je tafeltennisprestaties met de Nova rugzak van Donic - de essentiële keuze voor kampioenen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Rugzak Donic Nova

De Donic Nova rugzak is een must-have voor alle tafeltennisfans. Deze rugzak is ontworpen door het beroemde merk Donic en biedt zowel stijl als functionaliteit.

De Donic Nova rugzak is de ideale metgezel voor het meenemen van je tafeltennisuitrusting. Met zijn ruime afmetingen biedt hij genoeg ruimte om je racket, ballen, schoenen en accessoires in op te bergen. Bovendien kun je je spullen gemakkelijk organiseren dankzij de meerdere vakken en compartimenten, waardoor het een praktische keuze is voor trainingen of wedstrijden.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijtvast en duurzaam. Hij is ontworpen om de ontberingen van het tafeltennisspel te doorstaan, zowel op de baan als onderweg. Het ergonomische ontwerp zorgt ook voor optimaal comfort tijdens het transport, dankzij de gevoerde, verstelbare schouderbanden.

Het elegante ontwerp van de Donic Nova rugzak maakt het een ideaal accessoire voor alle tafeltennisliefhebbers. Met zijn Donic logo en felle kleuren is hij gemakkelijk te herkennen en zal hij opvallen op de baan. Hij is ook ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu naar school, je werk of op reis gaat.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de Donic Nova rugzak is een slimme keuze om je tafeltennisuitrusting veilig en in stijl mee te nemen. Verwen jezelf nu met deze rugzak van topkwaliteit en geniet met volle teugen van je passie voor tafeltennis!

Extra informatie

Merk Donic
Fabrikant SKU 330205000
Kleur zwart/antraciet/limoen
Kleur Zwart
Maat 40x28x18 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene