Badmintonracket Victor Thruster Ryuga II

Badmintonracket Victor Thruster Ryuga II
€ 203,11
Ontketen je aanvalspotentieel met het Victor Thruster Ryuga II racket! Krachtig en precies dankzij de toptechnologie, domineer de baan.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Badmintonracket Victor Thruster Ryuga II

De Thruster-serie bestaat uit topklasse rackets waarvan structure is ontworpen met speciaal versterkt en stijver grafiet. Dit betekent dat de rackets in deze serie bestand zijn tegen hoge snaarspanningen en meer smashkracht leveren, want de beste verdediging is aanval.


Laat je aanvallende kwaliteiten zien met de Victor Thurster Ryuga II! Dit racket is overwegend zwart, maar heeft een aantal paarse accenten voor een prachtige donkere afwerking.

Op technisch gebied heeft dit Victor racket een stijve shaft, head balance en 3U gewicht voor maximale kracht en respons. Dit racket is extreem offensief en geeft je de mogelijkheid om wat gewicht in je aanvallen te stoppen, zodat je altijd de controle over de wedstrijd hebt. Er is een groot aantal technologieën verwerkt in mission om extra wendbaarheid en precisie te bieden voor een frame van topkwaliteit.

Om een uitzonderlijk gevoel voor het spel te garanderen, heeft Victor gekozen voor grafiet van topkwaliteit. De lichtheid van de Pyrofil-vezel, afkomstig van Japon, vermindert trillingen en verbetert de handling, net als de Hard Cored Technology. Het WES-proces (Wipping Enhance System) in de shaft is verbeterd in versie 2.0, waardoor de actie van het racket nog sneller wordt voor een verwoestende zweepslag en opeenvolging van slagen. De Free Core handgreep is gemaakt van synthetisch materiaal en geeft de shaft meer vrijheid voor een maximale hefboomwerking, terwijl het een perfecte wendbaarheid garandeert!

In de kop van het racket heeft de Taiwanese firma de geometrie van het frame verwerkt die bekend staat als Power Box en zijn vele voordelen. Deze technologie, die bestand is tegen hoge spanningen, onderscheidt zich ook door de mogelijkheid om het rackethoofd te stabiliseren tijdens je slagen, waardoor je een zekere precisie krijgt om je slagen besluitvaardiger en effectiever te maken.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 301596
Kleur paars
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene